10-10-2023

Programma bekend TKI-evenement 31 oktober

Zet dinsdag 31 oktober van 12:00 tot 18:00 uur in uw agenda, want op die datum organiseert Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) Maritiem in samenwerking met Nederland Maritiem Land weer een live evenement bij NEXT Delft.

 

Tweemaal is scheepsrecht!

 

We weten het: het normale spreekwoord is anders. Maar optimistisch als we zijn als maritieme sector: na de goedkeuring van het Maritiem Masterplan voor het Nationaal Groeifonds (€ 210 miljoen) en met de ontwikkeling van de Sectoragenda voor de Maritieme Maakindustrie onder leiding van speciaal gezant Marja van Bijsterveld, hebben we als sector de wind mee. De overheid helpt ons met onze missie om als sector duurzamer en concurrerender te worden. Daarom: tweemaal is scheepsrecht! Marja van Bijsterveldt is onze keynote speaker op dit evenement, daarna gaan we samen aan de slag met de koploperprojecten uit de Sectoragenda: Maritiem Masterplan, Smart Maritime, Werf van de Toekomst, Wind op Zee en Nucleaire voortstuwing. Laten we deze meewind goed gebruiken met elkaar!

 

Het evenement begint met een lunch en sluit af met een borrel waardoor er uitgebreid gelegenheid is om te netwerken met vertegenwoordigers van bedrijven, regionale en nationale overheden, onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties.

 

Voor wie

Dit evenement is bedoeld voor iedereen die al in de maritieme sector actief is of juist op zoek is naar een nieuwe samenwerking bij het opzetten en uitvoeren van kennis- en innovatieprojecten. Dit kan met maritieme collega’s zijn of juist een onverwacht partnership met iemand uit een totaal andere branche. Ook studenten en young professionals zijn van harte welkom.

Programma

12:30: Inloop met lunch

13:30: Welkom door Bas Buchner, voorzitter TKI Maritiem

13:45: De rol van de launching customer:

 

  1. Defensie
  2. Rijksrederij
  3. KVNR

 

14:15: Keynote speech door Marja van Bijsterveldt, gezant voor de maritieme maakindustrie

14:30: Toelichting op de sectoragenda maritieme maakindustrie

15:00: Koffiepauze en MIIP postersessie

15:30: Introductie flagship projecten

 

  1. Maritiem Masterplan
  2. Smart Maritime
  3. Werf van de Toekomst
  4. Wind op Zee
  5. Nucleaire voortstuwing

 

16:00: Breakout sessies flagship projecten

17:00: Netwerkborrel

18:00: Einde programma

 

Toegang

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de deelname. Wel hanteren wij een no show fee van €100,- wanneer u zonder een tijdige afmelding niet komt opdagen bij het evenement. Het evenement is beperkt tot 100 deelnemers. Mochten zich meer mensen inschrijven dan werken wij met een wachtlijst op volgorde van aanmeldingen.

 

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven. Mocht u toch aanwezig willen zijn kunt u een mail sturen naar Verena Ohms; verena@maritiemland.nl