11-04-2024

Kom naar de Innovation Connection Meeting

Op 16 mei vindt alweer de laatste Innovation Connection Meeting van dit schooljaar plaats. Het is een gelegenheid voor STC/RMI MBO, HBO, Master, Techniekcollege, IT-campus en EUR-studenten en docenten, evenals professionals uit het maritieme veld, om elkaar vier keer per jaar te ontmoeten, te netwerken en te praten over innovatieve ontwikkelingen in de maritieme/logistieke sector.

 

Deze keer staat de bijeenkomst in het teken van futureskills, IT en de haven, gezien de noodzaak om naast technische kennis ook futureskills te verwerven vanwege klimaatverandering, energietransitie, digitalisering, de krappe arbeidsmarkt en wereldwijde dreigingen.

 

Naast presentaties is er een postermarkt met futureskills van alumni. Registreer hieronder en stuur een foto mee, zodat we de futureskills die onze alumni gebruiken in de maritieme sector kunnen delen en verzamelen.

 

  • Datum: 16 mei, Schiezaal (2e verdieping) Lloydstraat 300, 16:00 – 18:00 uur (presentaties 16:15 – 17:00 uur, gevolgd door een meet & greet)
  • Doelgroep: circa 50-80 deelnemers

 

Sprekers:

  • Sven Tump: Voorzitter CvB STC over het belang van samenwerking en verbinding in een veranderende wereld.
  • Kevin van Drongelen: Manager Verkeersdivisie Havenmeester Port of Rotterdam, over de behoefte aan futureskills in een veranderende wereld.
  • Interview met voormalige RMI-studenten en de Purpose Project.
  • Meet & greet en ervaring met prototypes (AR/AI/VR/IoT – Skillslab 3D-printer & lasersnijder – MTP-prototypes – postermarkt met futureskills die onze alumni gebruiken in de maritieme sector).